• Spätná väzba od našich duálnych partnerov

          • Sme radi, že nám naši duálni partneri dávajú pozitívnu spätnú väzbu na našich žiakov.

            V Liptovskej nemocnici momentálne končia duál naši maturanti.

            Ing. Zuzana Marcineková, LNsP LM: „V mene nášho Občianskeho združenia Liptovskej nemocnice ďakujeme za možnosť zapojiť sa do duálneho vzdelávania práve s Obchodnou akadémiou LM. Štyri roky ubehli ako voda a zanechali za sebou množstvo nových skúseností a poznatkov aj pre nás. Vaši študenti boli pre nás veľkým prínosom nielen v odbornej a pracovnej oblasti. Tak, ako sme my ich naučili nové veci, oni priniesli do našej organizácie nový pohľad na svet a riešenia v mnohých situáciách. Všetci kolegovia, ktorí s dualistami prichádzali do kontaktu, si spoluprácu nevedia vynachváliť.

             Počas 4 rokov sme mohli byť súčasťou premeny „detí“ na dospelých ľudí, ktorí sú pripravení samostatne riešiť mnohé úlohy a situácie. Z dualistov sa postupne stali naši kolegovia a už teraz vieme povedať, že nám budú veľmi chýbať. Želáme im veľa šťastia pri maturitných skúškach, ktoré ich v nasledujúcich dňoch čakajú a veríme, že ich zvládnu na výbornú. Môžete byť na nich právom hrdí za ich ukážkovú reprezentáciu školy.“

            Vo firme Partnersgrou p sa duálneho vzdelávania zúčastňuje 6 žiakov.

            Ivan Oško, Partnersgroup: „Dievčatá, ktoré vykonávajú duálne vzdelávanie v našej firme motivujeme a oceňujeme aj účasťou na konferenciách a podnikateľských seminároch. Tentokrát sme na konferenciu v Žiline nominovali Natáliu Novaki a Natáliu Pikulovú a vybrali sme ich práve pre ich prístup a kvality. Zúčastnili konferencie spoločnosti PARTNERS.

            Touto cestou by som chcel dievčatá pochváliť za vystupovanie, dodržiavanie pravidiel aj zodpovedný prístup. Oni sami vystúpili zo zóny komfortu a vhodnou komunikáciou a profesionálnym Dress Code predčili aj niektorých pracovne starších spolupracovníkov.

          • Šancu máš aj Ty! - Erasmus + na Maltu a do Chorvátska schválený

          • Chcel/a by si zažiť nezabudnuteľnú atmosféru na stredomorskom ostrove Malta?

            Máš chuť prechádzať sa úzkymi uličkami chorvátskych mestečiek cestou na svoje zahraničné pracovisko?

            Rád/a by si si precvičil/a svoju angličtinu a získal/a nových priateľov v zahraničí?

            Toto všetko tu môže byť pre Teba! Stačí, keď za Teba budú hovoriť Tvoje študijné výsledky, motivácia a vzorné správanie. Priemer Tvojich známok je dôležitý, blíži sa koniec školského roka, tak zaber a zaisti si miesto medzi študentmi, vybranými na stáž Eramus +.

            Ponuka je platná pre študentov 2. a 3. ročníka v školskom roku 2024/2025.

            Viac informácií u Mgr. Klepáčovej a Mgr. Huntošovej. 

             

          • Mladý Európan

          • Dňa 30.4.2024 sa žiačky Miška Droppová, Veronika Záhradníková a Timea Grivalská zúčastnili 19. ročníka súťaže Mladý Európan, ktorá sa konala v Oravskej knižnici v Dolnom Kubíne.

            Za účasť ďakujeme.

             

      • Kontakty

        • Obchodná akadémia Petra Zaťka
        • +421 44 5541288 spojovateľka
          +421 905 435162 riaditeľka školy
        • Petrovičovo nábrežie 1571/18
          031 47 Liptovský Mikuláš
          Liptovský Mikuláš
          Slovakia
        • 31926754
        • 2021484421
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje